07/04/2020 21:03:31

Ψυχικά ασθενής που η οικογένεια του τον είχε αλυσοδεμένο, κατάπιε το λουκέτο για να αποδράσει (Photos)

Ψυχικά ασθενής που η οικογένεια του τον είχε αλυσοδεμένο, κατάπιε το λουκέτο για να αποδράσει (Photos)  - Media

 

Ο Jitendra Jumar είναι ένας 22χρονος άνδρας από την Ινδία που είναι ψυχικά ασθενής. Η οικογένεια του δεν είχε τη δυνατότητα να τον στείλει σε κάποιο ίδρυμα και θεώρησε καλώς, να τον κρατάει δεμένο με αλυσίδες στο σπίτι. Ο Jitendra έκανε πάρα πολλές προσπάθειες να αποδράσει αλλά οι αλυσίδες δεν τον άφηναν.

Μέχρι που ένα σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό του. να σπάσει το λουκέτο της αλυσίδας και να το καταπιεί. Πίστευε έτσι πως δεν θα μπορούν πλέον να τον κρατούν.

Και πράγματι το έκανε. Έσπασε το λουκέτο και το κατάπιε. Όμως το λουκέτο κόλλησε στο λαιμό του και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Πανικοβλήθηκε.

Οι συγγενείς του στο σπίτι που τον είδαν να προσπαθεί να πάρει αναπνοή και είδαν και κάτι παράξενο να εξέχει από το λαιμό του, τον πήραν και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία, εντόπισαν την ακριβή θέση του λουκέτου στο λαιμό του και κατάφεραν να το αφαιρέσουν.

Τώρα ο Jitendra συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα οι γιατροί λένε ότι θα τρέφεται μόνο μέσω ρινικού σωλήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.