search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Ψυχικά ασθενής που η οικογένεια του τον είχε αλυσοδεμένο, κατάπιε το λουκέτο για να αποδράσει (Photos)

26.02.2020 15:31
Ψυχικά ασθενής που η οικογένεια του τον είχε αλυσοδεμένο, κατάπιε το λουκέτο για να αποδράσει (Photos)  - Media

 

Ο Jitendra Jumar είναι ένας 22χρονος άνδρας από την Ινδία που είναι ψυχικά ασθενής. Η οικογένεια του δεν είχε τη δυνατότητα να τον στείλει σε κάποιο ίδρυμα και θεώρησε καλώς, να τον κρατάει δεμένο με αλυσίδες στο σπίτι. Ο Jitendra έκανε πάρα πολλές προσπάθειες να αποδράσει αλλά οι αλυσίδες δεν τον άφηναν.

Μέχρι που ένα σχέδιο γεννήθηκε στο μυαλό του. να σπάσει το λουκέτο της αλυσίδας και να το καταπιεί. Πίστευε έτσι πως δεν θα μπορούν πλέον να τον κρατούν.

Και πράγματι το έκανε. Έσπασε το λουκέτο και το κατάπιε. Όμως το λουκέτο κόλλησε στο λαιμό του και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Πανικοβλήθηκε.

Οι συγγενείς του στο σπίτι που τον είδαν να προσπαθεί να πάρει αναπνοή και είδαν και κάτι παράξενο να εξέχει από το λαιμό του, τον πήραν και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία, εντόπισαν την ακριβή θέση του λουκέτου στο λαιμό του και κατάφεραν να το αφαιρέσουν.

Τώρα ο Jitendra συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα οι γιατροί λένε ότι θα τρέφεται μόνο μέσω ρινικού σωλήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54