search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά – Την Παρασκευή η κηδεία του

26.02.2020 17:32
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά - Την Παρασκευή η κηδεία του - Media

 

Πανελλήνια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών. 

Ο ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ  με  λοίμωξη του αναπνευστικού.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσά την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Tην είδηση ανάρτησε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, στο facebook.

Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών στις 9 το πρωί της Παρασκευής και στις 11 το πρωί θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία. Αμέσως μετά, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα- Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:28