search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:50
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε μισή συγγνώμη στους νησιώτες από Μητσοτάκη, Χρυσοχοϊδη

27.02.2020 20:11
ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε μισή συγγνώμη στους νησιώτες από Μητσοτάκη, Χρυσοχοϊδη - Media

 

«Ούτε μισή συγγνώμη στους νησιώτες από τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοΐδη για την ακραία βία που προκάλεσαν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το Μέγαρο Μαξίμου μας ενημερώνει ότι η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους γαλάζιους αυτοδιοικητικούς διεξήχθη “σε εποικοδομητικό κλίμα”. Δεν λέει όμως ούτε λέξη για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ούτε λέξη για τις επιτάξεις ακινήτων, ούτε λέξη για τα κλειστά κέντρα – φυλακές».

Και συνεχίζει: «Το χειρότερο όλων, όμως, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τους νησιώτες μας για την πρωτοφανή βία και καταστολή που βίωσαν τις τελευταίες μέρες με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου και του κ. Χρυσοχοΐδη που παραμένει εξαφανισμένος. Ντροπή!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30