search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:44
MENU CLOSE

Βανδαλισμοί με εθνόσημο: Κρανίου τόπος στη Χίο – Δεκάδες σπασμένα αυτοκίνητα κατοίκων από τα ΜΑΤ (Videos)

27.02.2020 20:13
Βανδαλισμοί με εθνόσημο: Κρανίου τόπος στη Χίο – Δεκάδες σπασμένα αυτοκίνητα κατοίκων από τα ΜΑΤ (Videos) - Media

 

Οι εικόνες και τα βίντεο από τη Χίο αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες της πρωτοφανούς εκδικητικής επίθεσης των ΜΑΤ στις περιουσίες των κατοίκων, λίγο πριν την αποχώρησή τους από το νησί.

Σε μια μελανή για την αστυνομία μέρα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην …άλλη όχθη της νομιμότητας φορώντας περήφανα το εθνόσημο, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μέγαρο Μαξίμου, στηρίζοντάς τους.

Στο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο φαίνονται ξεκάθαρα οι αστυνομικοί, σαν κοινοί εγκληματίες, να σπάνε δεκάδες αυτοκίνητα, να ξυλοκοπούν άγρια κατοίκους, να βρίζουν και να απειλούν χυδαία.

Οι ζημιές ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ και το ερώτημα παραμένει ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό, όταν ξεκάθαρα οι δράστες είναι αστυνομικοί!

Γυναίκα Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει ότι ΜΑΤατζηδες την απειλούσαν στο σπίτι της φωνάζοντας ”Θα σε γ@μησουμε, θα σε γ@μήσουμε”.

Πολλές είναι παράλληλα και οι καταγγελίες (συνοδευόμενες από οπτικό υλικό) σύμφωνα με τις οποίες τα ΜΑΤ πετούσαν χημικά που είχαν λήξει 40 χρόνια (!) στους κατοίκους, με άγνωστες συνέπειες για την υγεία τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30