search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Έβρος: Αυτοί είναι οι… επιτιθέμενοι και η «ασύμμετρη απειλή» κατά της Ελλάδας! (Photos/Videos)

04.03.2020 08:05
Έβρος: Αυτοί είναι οι... επιτιθέμενοι και η «ασύμμετρη απειλή» κατά της Ελλάδας! (Photos/Videos) - Media

 

«Τις τελευταίες μέρες, η Ελλάδα δέχεται αιφνίδια, μαζική, οργανωμένη και συντονισμένη, πίεση από μετακινήσεις πληθυσμών στα ανατολικά, χερσαία και θαλάσσια, σύνορά της.». Αυτό απεφάνθη ως γνωστόν το ΚΥΣΕΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στ. Πέτσα να σημειώνει ότι «η μετακίνηση αυτή, κατευθύνεται και ενθαρρύνεται από την Τουρκία. Οι ενέργειες αυτές γίνονται κατά παράβαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.» και ότι εν τέλει η χώρα μας δέχεται μια «ασύμμετρη απειλή»!

Πολλά μέσα ενημέρωσης, τηλεοπτικοί σταθμοί, αλλά και ενημερωτικά sites μιλούν για “πληρωμένους μισθοφόρους του Ερντογάν”, που “φεύγουν από τη Συρία και μας τους στέλνουν εδώ”, ή ότι “δεν είναι πρόσφυγες”,ότι είναι “εισβολείς”, “επιτιθέμενοι”, ότι “η Ελλάδα δίνει μάχη”…

Κι όλα αυτά όταν απέναντί μας έχουμε χιλιάδες εξαθλιωμένους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους οικογένειες, με μικρά παιδιά και νέοι άνθρωποι που είχαν την δύναμη και τις αντοχές να φτάσουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την κατεστραμμένη πατρίδα τους.

Aς δούμε καλύτερα τι βρίσκεται πίσω από το συρματόπλεγμα και ίσως καταλάβουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί των λαών της περιοχής μας και με ποιους πραγματικά πρέπει να τα βάλουμε, αν θέλουμε να ζήσουμε καλύτερες ημέρες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:38