search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:07
MENU CLOSE

«Την πάτησε» κυπριακό κανάλι και παρουσίασε ως πραγματική, είδηση από το «Κουλούρι» για τον κορωνοϊό και το Vice (Video)

04.03.2020 08:32
«Την πάτησε» κυπριακό κανάλι και παρουσίασε ως πραγματική, είδηση από το «Κουλούρι» για τον κορωνοϊό και το Vice (Video) - Media

 

Μπορεί να ζούμε την εποχή των Fake News αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο εξόφθαλμα που προκαλούν μόνο γέλιο. 

Το Site Το Κουλούρι είναι από τα πιο γνωστά που παρουσιάζουν κωμικά Fake News με τους αναγνώστες του να το ανταμείβουν με τα χιλιάδες κλικς καθώς τα περισσότερα άρθρα τους είναι πραγματικά… υπέροχα. 

Στην Κύπρο όμως και την εκπομπή «Όλα Καλά» του καναλιού Sigma, σχολιάζουν ως πραγματική είδηση το δημοσίευμα του «Κουλουριού» που λέει πως «στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice και σκοπεύει να κολλήσει κοροναϊό για να γράψει βιωματικό άρθρο». 

Πέρα από το γεγονός ότι το σχολιάζουν σα να πρόκειται για πραγματική είδηση οι συντελεστές της εκπομπής φαίνονται και εκνευρισμένοι με τον δημοσιογράφο καθώς «δεν πάει καλά». 

Από τις κορυφαίες στιγμές του βίντεο, η ανάγνωση του άρθρου όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: Έτσι, ο δημοσιογράφος περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορωνοϊό.

«Αλλού ντ’αλλού είναι αυτό» «ο άνθρωπος δεν πάει καλά» ήταν μερικά από τα σχόλια του πάνελ. 

Δείτε το βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:06