search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Έφριξαν μέχρι και οι υπάλληλοι του υγειονομικού με τα όσα βρήκαν σε ταβέρνα – Μύγες, μούχλα και σαπισμένες μπριζόλες (Photos)

04.03.2020 16:27
Έφριξαν μέχρι και οι υπάλληλοι του υγειονομικού με τα όσα βρήκαν σε ταβέρνα - Μύγες, μούχλα και σαπισμένες μπριζόλες (Photos) - Media

 

Οι θαμώνες και όσοι πήγαιναν να φάνε στην ταβέρνα «Το Λευκό Ελάφι» στο Ντεβον νότια του Λονδίνου, επέστρεφαν σπίτι τους με στομαχικές διαταραχές.

Πολλοί έκαναν καταγγελία στις υγειονομικές υπηρεσίες ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως στο πίσω στενό εκεί που πετιούνται τα σκουπίδια της ταβέρνας η μυρωδιά ήταν εφιαλτικά αποκρουστική.

Οι άνδρες του υγειονομικού έκαναν αιφνίδιο έλεγχο στην ταβέρνα και έφριξαν με τα όσα είδαν στην κουζίνα.

Μουχλιασμένα κρέατα έτοιμα για σερβίρισμα, βρώμικα ποτήρια, μύγες να σχηματίζουν νέφος, βρώμικα ποτήρια και ακόμη πιο βρώμικο πλυντήριο πιάτων, ξεραμένα λίπη στις φριτέζες και όποια άλλη βρωμιά μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Μάλιστα από τα δείγματα που συνέλλεξαν διαπίστωσαν πως υπήρχε παντού το βακτήριο e-coli.

Η Jane Tadman, η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας υποχρεώθηκε να πληρώσει άμεσα, πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ ενώ ορίστηκε και δικάσιμος. Η αρχές έβαλαν λουκέτο στην ταβέρνα αμέσως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:40