search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:01
MENU CLOSE

«Ασυγκράτητος» για σεξ άνδρας δεν μπορούσε να περιμένει και κόλλησε σε μεταλλικά ρολά καταστήματος για να «ανακουφιστεί» (Video)

05.03.2020 14:04
«Ασυγκράτητος» για σεξ άνδρας δεν μπορούσε να περιμένει και κόλλησε σε μεταλλικά ρολά καταστήματος για να «ανακουφιστεί» (Video) - Media

 

Το παράξενο περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη στην πόλη Chonburi και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας. Δείχνει ένα οδηγό μηχανής την ώρα που βρίσκεται στο δρόμο, να σταματάει στην άκρη να ανεβαίνει το πεζοδρόμιο και να πηγαίνει να κολλάει όρθιος στα μεταλλικά ρολά ενός κλειστού καταστήματος.

Ο άνδρας έκανε τις κινήσεις σαν να κάνει σεξ με τα ρολά.

Μια γυναίκα από τον επάνω όροφο του κτιρίου όπου βρισκόταν το μαγαζί, άκουσε τον ρυθμικό θόρυβο που έκαναν τα μεταλλικά στόρια και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συνέβαινε.

Τότε ο άνδρας με γρήγορες κινήσεις κουμπώνει το παντελόνι του, ανεβαίνει επάνω στη μηχανή του και εξαφανίζεται.

Το υλικό που κατέγραψε η κάμερα, η παράξενη αυτή πράξη του άνδρα για να ανακουφιστεί ερωτικά, εξετάζουν στην τοπική αστυνομία και προσπαθούν να τον εντοπίσουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:01