search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Έφτιαξε σελίδα για «κυνήγι λαθρομεταναστών» και τον μάζεψε η Ασφάλεια

05.03.2020 17:51
Έφτιαξε σελίδα για «κυνήγι λαθρομεταναστών» και τον μάζεψε η Ασφάλεια - Media

 

Στην Ασφάλεια Βόλου κατέληξε ο διαχειριστή μίας κλειστής ομάδας στο Facebook, που έφερε τ’ όνομα «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» και καλούσε σε ταξίδι στον Εβρο για να φυλάξουν τα σύνορα.

Σύμφωνα με το  e-thessalia.gr, ο διαχειριστής της σελίδας του Facebook «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών», προσήχθη στην Ασφάλεια Βόλου.

Η συγκεκριμένη διαδικτυακή ομάδα, η όποια ήταν κλειστή δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου και έγινε γνωστή όταν άρχισε να εξαπλώνεται και να αποκτά μέλη.

Τα μέλη της ομάδας ποζάραν με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας τους, ενώ οι αναρτήσεις συνδυάζονταν από δηλώσεις μίσους κατά των «λαθρομεταναστών» στον Βόλο, που πρέπει να «ξεβρωμίσει».

Επίσης οργάνωναν ταξίδι στον Εβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους για να φυλάξουν τα σύνορα.

Μάλιστα τα μέλη της ομάδας οργάνωναν αντισυγκέντρωση ενάντια στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης στον Αγιο Νικόλαο και ο διαχειριστής καλούσε τα μέλη στις 18:00 το απόγευμα για οργάνωση

Στο Facebook η ομάδα μετρά 303 μέλη ώστε να υπάρξει οργάνωση και να φύγουν για Εβρο να ενισχύσουν τις πολιτοφυλακές.

Οι φωτογραφίες με τα όπλα και τα στιλέτα από τους χρήστες της ομάδας κινητοποίησαν αμέσως την Ασφάλεια, που προχώρησε σε προσαγωγές. Μετά τις προσαγωγές άλλαξε το όνομα της σελίδας και ονομάστηκε σε Σύλλογο Πατριωτών Βόλου.

Ο διαχειριστής μετά την προσαγωγή του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ όπως και άλλα μέλη της ομάδας είναι πρόσωπα γνωστά στην Ασφάλεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28