search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:32
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Φώφης Γεννηματά για τη μητέρα της: «Έφυγε νωρίς, αλλά είναι μέσα μου»

08.03.2020 12:15
Η εξομολόγηση της Φώφης Γεννηματά για τη μητέρα της: «Έφυγε νωρίς, αλλά είναι μέσα μου» - Media

 

Για την μητέρα της Κάκια, που «έμπαινε μπροστά σε όλα» μίλησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο αφιέρωμα του ladylike.gr για την ημέρα της γυναίκας. 

Με αφορμή την 8η Μαρτίου, η ιστοσελίδα ζητήσε από γυναίκες που διαπρέπουν σε χώρους της δημόσιας σφαίρας να ξεχωρίσουν εκείνες που τις στήριξαν, τις ενέπνευσαν, τις ενδυνάμωσαν και με κάποιο τρόπο ή συνολικά καθόρισαν αυτό που είναι σήμερα. 

Η Φώφη Γεννηματά επέλεξε να μιλήσει για τη μητέρα της Κάκια Βέργου. 

«Η μητέρα μου η Κάκια. Μία γυναίκα που δεν πέρναγε ποτέ απαρατήρητη. Είχε άποψη και την υπερασπιζόταν, είχε συναίσθημα, έμπαινε μπροστά σε όλα, πρώτη έσερνε το χορό, ήταν ένας χείμαρρος. Μας έμαθε να διεκδικούμε στη δουλειά, στις σχέσεις, στις φιλίες, στον έρωτα. Μας έμαθε να χαιρόμαστε κάθε λεπτό της ζωής , να αγαπάμε, να έχουμε ένα σπίτι ανοιχτό σε όλους, να είμαστε απλές, προσιτές. Ήταν το στήριγμα για μένα και την αδερφή μου, ήταν το στήριγμα για το σπίτι μας. Μας έμαθε ότι στη ζωή δεν φτάνει μόνο να ονειρεύεσαι , τα όνειρα πρέπει να αγωνιστείς να τα κάνεις πράξη», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Μας έμαθε να έχουμε μια διαφορετική σχέση με την πολιτική, μέσα από τη δράση της στην Ένωση Γυναικών Ελλάδος , εδώ ταυτιζόταν η άποψή της με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν υπουργός και εκείνη διατηρούσε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι. Δεν διανοήθηκε ποτέ να αλλάξει τη ζωή της. Η μητέρα μου είναι μέσα μου. Είναι η γυναίκα που με εμπνέει και με καθοδηγεί. Μου μιλά και με συμβουλεύει. Έφυγε νωρίς από τη ζωή, αλλά δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά μου», πρόσθεσε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:30