27/05/2020 00:55:43

Και νέο ύποπτο κρούσμα κορονοϊού - Αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη

Και νέο ύποπτο κρούσμα κορονοϊού - Αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη - Media

 

Στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης προσήλθε γυναίκα με ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, η γυναίκα είχε επισκεφθεί στα τέλη του περασμένου μήνα το Ισραήλ προκειμένου να προσκυνήσει στους Αγίους Τόπους

Η γυναίκα αυτή με δυο παιδιά που πάνε σχολείο, επέστρεψε στα τέλη του περασμένου μήνα από το Ισραήλ το οποίο είχε επισκεφθεί για προσκύνημα στους Άγιους Τόπους. Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε συμπτώματα γρίπης τα οποία σε συνδυασμό με ην πρόσφατη επίσκεψη της στο Ισραήλ την έκαναν να επικοινωνήσει με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας υγείας (ΕΟΔΥ). Ειδικοί του οποίου την παρέπεμψαν στο Νοσοκομείο.

Σήμερα Κυριακή το πρωί η ασθενής μεταφέρθηκε με κάθε ενδεικνυόμενο τρόπο προστασίας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο.
Δείγματα στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Παστέρ προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν είναι θετική στον κορωναϊό. Η απάντηση αναμένεται να σταλεί αύριο Δευτέρα μετά το μεσημέρι.

Συνεστήθη τα παιδιά της αύριο Δευτέρα να μην πάνε στο σχολείο.

Πηγή: stonisi.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.