search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:30
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ματαιώνεται η τελετή συγχαρητηρίων της Σακελλαροπούλου

10.03.2020 06:29
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η φωτογραφία με τη μητέρα, τη γιαγιά και την κόρη της και το μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας - Media

 

Η καθιερωμένη τελετή συγχαρητηρίων για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας προέδρου της Δημοκρατίας είναι το τελευταίο θύμα του κορωνoιού.

Η ίδια η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποφάσισε τη ματαίωσή της, μετά από τις εύλογες ανησυχίες που εξέφραζε εδώ και αρκετές ημέρες στους συνεργάτες της, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παρθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνoιού.

«Η εκλεγμένη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναισθανόμενη την ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και ευθύνης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνoϊού, αποφάσισε τη ματαίωση της παραδοσιακής τελετής συγχαρητηρίων για την ανάληψη των καθηκόντων της που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο, 14 Μαρτίου», ανέφερε η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26