search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Ζαχαράκη: Δεν μετατίθενται οι πανελλαδικές εξετάσεις

10.03.2020 19:14
Ζαχαράκη: Δεν μετατίθενται οι πανελλαδικές εξετάσεις - Media

 

Η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη διαβεβαίωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1 ότι δεν θα μετατεθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εξετάζεται στο ενδεχόμενο της χρήσης της τηλεκπαίδευσης για να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί από την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων για 14 ημέρες.

Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι εξετάζεται η χρήση του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για την ασύγχρονη αλλά και συγχρονική εκπαίδευση των μαθητών.

Για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου και τη διεξαγωγής των παρελάσεων, υπογράμμισε ότι η πρακτική δυσκολία είναι ότι η γιορτή βρίσκεται πολύ κοντά με τις ημέρες που θα είναι κλειστά τα σχολεία, συνεπώς θα είναι δύσκολη πρακτικά η συμμετοχή μιας ολόκληρης τάξης στην παρέλαση.

Σε ερώτηση για τις εξεταστικές στα πανεπιστήμια, απάντησε ότι αυτό αποτελεί ζήτημα που θα πρέπει να απαντηθεί από τον αρμόδιο υφυπουργό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:59