search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Ο Τραμπ επιμένει: Κανένας λόγος να κάνω εξέταση για κορωνοϊό

12.03.2020 19:10
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναμένεται να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Media

 

Ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε την Πέμπτη ότι τίποτα δεν δικαιολογεί “σε αυτή τη φάση” να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον νέο κορωνοϊό ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που συναντήθηκε με έναν σύμβουλο του προέδρου της Βραζιλίας Ζαϊχ Μπολσονάρου, ο οποίος βγήκε θετικός στον ιό.

“Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος (Μάικ Πενς) δεν είχαν πρακτικά καμία αλληλεπίδραση με τον σύμβουλο που βγήκε θετικός και δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε εξετάσεις σε αυτή τη φάση”, είπε η Στέφανι Γκρίσαμ, η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

Ο Φάμπιο Βαϊνγκάρντεν, επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Ζαϊχ Μπολσονάρου, ήταν παρών κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ των δύο ηγετών το περασμένο Σάββατο στο Μαρ α Λάγκο, στη Φλόριντα. Ανήρτησε μία φωτογραφία, στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου διακρίνεται να στέκεται αριστερά του Αμερικανού προέδρου.

Σημειώνεται πως θετικός στον νέο κορωνοϊό βγήκε – όπως έγινε γνωστό – και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βραζιλιας Ζαϊχ Μπολσονάρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:53