search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:24
MENU CLOSE

Ο Πολάκης θύμισε σε Πορτοσάλτε-Παπαδημητρίου τι έλεγαν για τα δημόσια νοσοκομεία: «Να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν» (Ηχητικό)

13.03.2020 08:48
Ο Πολάκης θύμισε σε Πορτοσάλτε-Παπαδημητρίου τι έλεγαν για τα δημόσια νοσοκομεία: «Να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν» (Ηχητικό) - Media

 

Σκληρή επίθεση κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Αρη Πορτοσάλτε και του πρώην συναδέλφου του και νυν βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης με αφορμή παλιότερα σχόλιά τους σε ραδιοφωνική εκπομπή για την εικόνα των δημόσωιν νοσοκομείων, και το πώς σήμερα αυτά τα νοσοκομεία είναι στυλοβάτςε στην προσπάθεια αντιμετώπισης των κρουσμάτων κορωνοϊού. 

Ο Π. Πολάκης έγραψε στο facebook::

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
..Για δες τι θυμήθηκα τώρα!!!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ «δημοσιογραφιας» ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΑΤΕ ΤΟΤΕ,για να φέρετε το Μητσοτακη στην κυβέρνηση και να προμοταρετε τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα του χώρου της Υγειας!!

Να θυμίσουμε πως οι δύο δημοσιογράφοι μεταξύ άλλων είχαν πεί “στον αέρα” τα ακόλουθα: 

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι καλές ιδέες (σ.σ. του Μητσοτάκη) στα έξυπνα κράτη δεν έχουν από πίσω μια ιδεολογία να σέρνεται.

Ακροατής: «Έχετε δει το Κρατικό Νίκαιας σε τι κατάσταση είναι;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα .

Άρης Πορτοσάλτε: Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να γκρεμιστεί. Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό και λέει αυτά που λέει, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:24