search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:50
MENU CLOSE

Παροξυσμός στην Τουρκία: Κάνουν ουρές για την κολόνια λεμονιού που «θεραπεύει τον κορονoϊό»

14.03.2020 10:30
Παροξυσμός στην Τουρκία: Κάνουν ουρές για την κολόνια λεμονιού που «θεραπεύει τον κορονoϊό»  - Media

 

Μετά τη δικιά μας κηραλοιφή που δεν καταλαβαίνει από κορονοϊό, στην Τουρκία βρέθηκε «θαυματουργή» κολόνια λεμονιού που «καταπολεμά τον κορονοϊό».

Μετά την …επιστημονική αυτή ανακάλυψη, εκατοντάδες Τούρκοι σχημάτισαν ουρές έξω από τα αρωματοπωλεία για να αγοράσουν χύμα κολόνια.

«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στον πανικό. Οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερα από όσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθώς σκέφτονται ότι η κολόνια θα εξαντληθεί», δήλωσε ο Μουράτ Οράκλι, διευθυντής καταστήματος.

 «Κάποιοι για κερδοσκοπικούς λόγους έχουν πείσει τους τούρκους οτι μπορούν να εξουδετερώσουν τον κορονοϊό αν ραντίζονται με κολώνια. Έτσι μετά τις ουρές στην Άγκυρα έξω απο αρωματοπωλεία, εμφανίστηκε το ίδιο φαινόμενο και στη Σμύρνη για την αγορά χύμα κολώνιας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του χρήστης του twitter. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:50