search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:12
MENU CLOSE

Aννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Από μικρή είμαι άθεη – Έχω δεχθεί έντονες και βίαιες επικρίσεις» (Video)

17.03.2020 09:34
Βαρύ πένθος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Media

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν το βράδυ της Δευτέρα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός που πριν χρόνια συστήθηκε στο κοινό ως η “Ερατώ” στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Ψίθυροι Καρδιάς» μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση της με τη θρησκεία, αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα “πιστεύω” της.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε ότι δεν πιστεύει σε κανέναν Θεό και σε καμία θρησκεία, αποκαλύπτοντας ότι η στάση της αυτή στάθηκε αφορμή ώστε να δεχθεί πολύ κακή κριτική και επικριτικά σχόλια από πολλούς. Κάτι που όπως τόνισε, δεν αντιλαμβάνεται.

“Εχουμε ανεξιθρησκεία. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει χωρίς να κρίνεται για αυτό. Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν επειδή δεν πιστεύω.Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε, όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει.Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλο. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο” είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11