search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Εξιτήριο πήρε ο Β. Ράπανος

26.06.2012 09:56
Εξιτήριο πήρε ο Β. Ράπανος - Media

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο Υγεία ο Βασίλης Ράπανος ύστερα από νοσηλεία τεσσάρων ημερών.

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο Υγεία ο Βασίλης Ράπανος ύστερα από νοσηλεία τεσσάρων ημερών.

Κληθείς να σχολιάσει τους λόγους οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να αναλάβει τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών, αναφέρθηκε στην επιστολή που απέστειλε τη Δευτέρα στον πρωθυπουργό.

Στη συγκεκριμένη επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργό, ο Β. Ράπανος αναφέρει: «Μετά από συζητήσεις που είχα με τους θεράποντες ιατρούς μου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση της υγείας μου, προς το παρόν, δεν είναι αυτή που θα μου επέτρεπε να ασκήσω με πληρότητα και επάρκεια τα καθήκοντά μου. Για το λόγο αυτό λυπούμαι πολύ που δεν μπορώ να αποδεχτώ τελικά την τιμητική πρότασή σας»

Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία στον Αντώνη Σαμαρά και τονίζει ότι στο μέτρο των δυνάμεών του θα βοηθήσει όσο μπορεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46