search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Πατέρας έδωσε στο 4χρονο κοριτσάκι του με κορωνοϊο, ιβουπροφαίνη – Το παιδί έπαθε σπασμούς, έκανε εμετούς και έλειψε να πεθάνει (Photos)

17.03.2020 17:27
Πατέρας έδωσε στο 4χρονο κοριτσάκι του με κορωνοϊο, ιβουπροφαίνη – Το παιδί έπαθε σπασμούς, έκανε εμετούς και έλειψε να πεθάνει (Photos) - Media

 

Οι οδηγίες των ειδικών για κάποιον που έχει συμπτώματα κορωνοϊού είναι να μην δίδεται ιβουποφαίνη. Εάν χρειαστεί να ρίξουμε τον πυρετό οι ειδικοί επιστήμονες συνιστούν καλύτερα να πάρει κάποιος παρακεταμόλη. 
Ο πατέρας της 4χρονης Αμέλια Μίλνερ όταν η κόρη του παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και για να της ρίξει τον πυρετό πήρε από το φαρμακείο ιβουπροφαίνη και έδωσε στο παιδί.

Ύστερα από λίγη ώρα το κοριτσάκι άρχισε να έχει σπασμούς, να τρέμει και να κάνει συνεχώς εμετό ενώ οι καρδιακοί της παλμοί έγιναν γρηγορότεροι και δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της.  Αμέσως πήγε την κόρη του στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν και όλα δείχνουν ότι τα καταφέρνουν για να αποφύγει τον κίνδυνο. 


Ο πατέρας της 4χρονης κοπέλας έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook μια προτροπή σε άλλους γονείς να προσέχουν όταν κάποιος έχει κορωνοϊό να μην του δίνουν τη συγκεκριμένη δραστική ουσία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:13