search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:54
MENU CLOSE

ΕΔΟΕΑΠ: Αυτή είναι η αλήθεια για το θάνατο της Χαράς Τζαναβάρα

23.03.2020 15:53
ΕΔΟΕΑΠ: Αυτή είναι η αλήθεια για το θάνατο της Χαράς Τζαναβάρα - Media

 

Και ο ΕΔΟΕΑΠ, ο οργανισμός επικούρισης και περίθαλψης των δημοσιογράφων, «αδειάζει» τον Κρίτωνα Αρσένη για τα αίτια του θανάτου της γνωστής δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα.

Συγκεκριμένα, ο ΕΔΟΕΑΠ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει την εκλεκτή δημοσιογράφο Χαρά Τζαναβάρα βρίσκεται ο ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και να στηλιτεύσει ανεύθυνες και ατεκμηρίωτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
Από τα στοιχεία που διαθέτει ο ΕΔΟΕΑΠ προκύπτει ότι η εκλιπούσα εντός του τρέχοντος έτους ζήτησε οφθαλμολογικές συμβουλές τηλεφωνικά στις 5 Μαρτίου. Στις 20 Μαρτίου, επίσης τηλεφωνικά, επανήλθε με ελαφρύ πυρετό (όπως και ο ίδιος ο αδελφός της πιστοποιεί) και η παθολόγος τής συνέστησε καθημερινή παρακολούθηση. Την επόμενη ημέρα (21 Μαρτίου, 11.30) επανήλθε και έτερος παθολόγος τής συνέστησε, λόγω επιμονής συμπτωμάτων και επειδή ανήκε στις ευπαθείς ομάδες, να μεταβεί σε νοσοκομείο κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΔΥ.
 
Αποκύημα φαντασίας χαρακτηρίζεται ανάρτηση βουλευτή ότι δήθεν οι ιατροί του ΕΔΟΕΑΠ απεφάνθησαν πως «όλα είναι καλά». Κρείττον τού λαλείν το σιγάν…
 
Ο ΕΔΟΕΑΠ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα και συλλυπείται τόσο την οικογένειά της όσο και τους συναδέλφους της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52