search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:35
MENU CLOSE

Απίστευτο βίντεο: Έξαλλη πελάτισσα σε σούπερ μάρκετ, φωνάζει και βρίζει τους υπαλλήλους και στο τέλος βήχει επιδεικτικά στο πρόσωπο τους (Video)

23.03.2020 16:05
Απίστευτο βίντεο: Έξαλλη πελάτισσα σε σούπερ μάρκετ, φωνάζει και βρίζει τους υπαλλήλους και στο τέλος βήχει επιδεικτικά στο πρόσωπο τους (Video) - Media

 

Μια επικίνδυνη πελάτισσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας, όχι μόνο άρχισε να βρίζει δυο εργαζόμενους για ασήμαντο λόγο, αλλά στη συνέχεια προκειμένου να ξεσπάσει πήγε μπροστά στα πρόωπα τους και έβηξε δυνατά και επιδεικτικά. 
Το περιστατικό συνέβη στο δυτικό Σίδνει και όλα άρχισαν όταν η πελάτισσα άρχισε με αισχρά λόγια να κατηγορεί δυο εργαζόμενους του σούπερ μάρκετ ότι της έκλεψαν μερικές δεκάδες δολάρια μέσα από το πορτοφόλι της. 
Η γυναίκα φυσικά και δεν μπόρεσε να αποδείξει κάποιο από τα λεγόμενα της, φεύγει τότε εκνευρισμένη, φτάνει στην πόρτα και μετά επιστρέψει στους υπαλλήλους που είχαν αποσβολωθεί και βήχει με δύναμη στο πρόσωπο τους. 
Οι αρχές αναζητούν από το βίντεο την συγκεκριμένη πελάτισσα αφού μεταξύ άλλων παραβίασε τους έκτακτους νόμους περι κορωνοϊου και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή δυο ανθρώπων. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:35