search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Ισπανία: Μακάβρια ευρήματα στρατιωτών σε σπίτια – Ηλικιωμένοι ξεψύχησαν αβοήθητοι στα κρεβάτια τους!

24.03.2020 08:33
Κορωνοϊός-Ισπανία: Μακάβρια ευρήματα στρατιωτών σε σπίτια - Ηλικιωμένοι ξεψύχησαν αβοήθητοι στα κρεβάτια τους! - Media

 

Οι στρατιώτες που επιστρατεύτηκνα από την ισπανική κυβέρνηση για να βοηθήσουν την χώρα να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού με την απολύμανση και τη λειτουργία οικιστικών κατοικιών έχουν γίνει μάρτυρες σε αρκετές περιπτώσεις μακάβριων ευρημάτων μέσα σε κάποια διαμερίσματα. Αρκετοί ηλικιωμένοι βρέθηκαν δυστυχώς μόνοι και αβοήθητοι σε αυτή την πανδημία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και κανείς να μην το καταλάβει! Η σχετική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ίδια την υπουργό Άμυνας της χώρας, τη Δευτέρα. Η Μαργκαρίτα Ρόμπλες , δήλωσε ότι τα μέλη της ειδικής στρατιωτικής μονάδας έκτακτων αναγκών βρήκαν τα πτώματα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. 

“Κατά τη διάρκεια κάποιων από τις επισκέψεις του, ο στρατός έχει δει ορισμένους απόλυτα εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους – ακόμη και ορισμένους που ήταν νεκροί στα κρεβάτια τους”, δήλωσε η Ρόμπλες σε εκπομπή της τηλεόρασης Ana Rosa.

Οι ειδήσεις για τις ζοφερές ανακαλύψεις ήρθαν καθώς η Ισπανία γνώρισε μια περαιτέρω αύξηση στον αριθμό των θανάτων από κορωναϊό και των περιπτώσεων και καθώς οι υγειονομικές αρχές αποφάσισαν να διανείμουν σχεδόν 650.000 κιτ ταχείας εξέτασης.Έως σήμερα η χώρα μετρά πάνω από 2.300 νεκρούς και 35.200 κρούσματα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14