search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Απίστευτη εξευτελιστική τιμωρία σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα επιβάλλει το Πακιστάν (Photo | Video)

24.03.2020 14:49
Κορωνοϊός: Απίστευτη εξευτελιστική τιμωρία σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα επιβάλλει το Πακιστάν (Photo | Video) - Media
 
Θύελλα αντιδράσεων σε παγκόσμια κλίμακα έχουν προκαλέσει φωτογραφίες και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από το Πακιστάν, που απεικονίζουν τις εξευτελιστικές και απάνθρωπες τιμωρίες στις οποίες υποβάλλονται όσοι παραβιάζουν τα μέτρα καραντίνας τα οποία έλαβε η κυβέρνηση στο Καράτσι, προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα.
 

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες, αστυνομικοί εμφανίζονται να επιβάλλουν στους παραβάτες του περιορισμού της κυκλοφορίας να κάθονται δημοσίως σε εξαιρετικά εξευτελιστικές και οδυνηρές για το σώμα στάσεις για πολλή ώρα. Μάλιστα, κάποιοι ντόπιοι ονόμασαν τις στάσεις αυτές «στάση του κόκκορα».
 

Η αστυνομία προχώρησε σε 427 συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων, ενώ τα βίντεο προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή, τονίζοντας ότι η αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να υποβάλλει πολίτες σε εξευτελισμούς και στάσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν ως και βασανιστικές.
 

Επίσης, άλλοι σχολιαστές τόνισαν ότι η αστυνομία βάζει τους ανθρώπους που τιμωρεί πολύ κοντά τον έναν στον άλλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μεταδόσουν τον ιό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33