search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:25
MENU CLOSE

Μπακαλιάρος σκορδαλιά στο σπίτι; Και όμως, γίνεται!

25.03.2020 08:49
Μπακαλιάρος σκορδαλιά στο σπίτι; Και όμως, γίνεται! - Media

 

Η φετινή 25η Μαρτίου δεν θυμίζει αυτές που πέρασαν, ωστόσο το γεύμα με μπακαλιάρο σκορδαλιά είναι… έθιμο και θα τηρηθεί από τους περισσότερους.

Μπορεί να μη μαζευτούμε συγγενείς και φίλοι γύρω από το τραπέζι, ωστόσο, ο μπακαλιάρος σκορδαλιά θα έχει θέση στο πιάτο μας. Εάν είστε από εκείνους που δεν έχουν όρεξη να μαγειρέψουν (παρόλο που υπάρχει τοπ συνταγή) ή δεν αγόρασαν μπακαλιάρο, μην ανησυχείτε καθόλου, μαγαζιά της Αθήνας είναι έτοιμα να σας φροντίσουν και να σας σερβίρουν μπακαλιάρο τραγανό και σκορδαλιά αφράτη και μυρωδάτη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι στρώσετε τραπέζι.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά… ντελίβερι

Ψαράκια & Θαλασσινά

 

Τα Ψαράκια & Θαλασσινά τα αγαπάμε έτσι κι αλλιώς, οπότε αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές όταν στο μυαλό έρχεται ο μπακαλιάρος σκορδαλιά. Οπως κάθε χρόνια, το εστιατόριο σε Βάρκιζα, Χαλάνδρι και Κηφισιά, φέρνει τα καλούδια του βυθού στο τραπέζι, με χειροποίητες νοστιμιές να έρχονται στην πόρτα μας.

Delivery – Take Away

Λεωφόρος Ποσειδώνος 14, Βάρκιζα : 210.9654138
Κώστα Βάρναλη 5, Χαλάνδρι : 210.6855932
Λεωφόρος Ιλισίων 27, Κηφισιά : 210.6203622

Μπακαλιάρος σκορδαλιά / Φωτογραφία: Facebook @Ψαράκια & Θαλασσινά

Fish Point

Το μικρό μαγαζάκι του Παγκρατίου συνεχίζει να γεμίζει θαλασσινές μυρωδιές τη γειτονιά και φυσικά, ο μπακαλιάρος σκορδαλιά δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουζίνα. Εάν έχετε όρεξη για κάτι παραπάνω και διαφορετικό δοκιμάστε το φαλάφελ γαρίδας με πατάτες τηγανιτές country style.

Fish Point – Delivery 210 7565321, Αρχιμήδου 8, Παγκράτι


Φωτογραφία: Facebook @Fish Point

Το Κόκκινο Ψαράκι

Το Κόκκινο Ψαράκι είναι αυτό το ζεστό μαγαζί που θα κάτσεις και θα απολαύσεις τα θαλασσινά σου και θα νιώσεις σαν το σπίτι σου. Τα αγνά υλικά ξεχωρίζουν, όπως και οι πλούσιες μερίδες. Ο μπακαλιάρος είναι τραγανός και ζουμερός και η σκορδαλιά σαν σύννεφο.

Το Κόκκινο Ψαράκι – Delivery 2104838650, Αγίου Ιωάννη Ρέντη 82


Φωτογραφία: Facebook @Το Κοκκινο Ψαρακι
Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης
Το όνομά του προϊδεάζει για το τι θα έρθει στο τραπέζι από το στέκι των βορείων προαστίων. Εδώ, ο μπακαλιάρος είναι τηγανητός, γίνεται κεφτέδες αλλά και πλακί με μπόλικο κρεμμύδι. Γαρίδα κριθαρότο και χταπόδι λαδοριγανάτο, δύο ακόμη νοστιμότατα πιάτα.

Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης, Delivery & Take Away 210-8144425, Αθηνών Χαλκίδος 17, Διόνυσος Αττικής


Φωτογραφία: Facebook @Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης

Και κάτι διαφορετικό αλλά με μπακαλιάρο

Fish Market

Το Fish Market στην πλατεία Μαβίλη είναι ένα από λατρεμένα μαγαζιά της πόλης. Οι γεύσεις είναι πραγματικά απίθανες και κάθε μπουκιά σχηματίζει χαμόγελα στους καλοφαγάδες. Εάν θέλετε να απολαύσετε μπακαλιάρο με ένα twist, τότε εδώ είστε! Δοκιμάστε φιλέτο μπακαλιάρου με μαύρη tempura & aioli σως, το οποίο συνοδεύεται από chips πατάτας. Μια ακόμη πρόταση; Τηγανητό καλαμάρι με kimchi, πατατάκια & αγγουράκι τουρσί

Fish Market – Delivery 210-6926991 & 210-6918991, Δορυλαίου 7, Αθήνα

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:24