29/05/2020 08:06:26

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο για την καραντίνα έπιασαν έξι πάνω σε όργιο στη Μαδρίτη

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο για την καραντίνα έπιασαν έξι πάνω σε όργιο στη Μαδρίτη - Media

 

Ένα "μικρό ατύχημα" στη δουλειά τους είχαν αστυνομικοί στη Μαδρίτη που έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα μετά τα παράπονα κατοίκων κτηρίου ότι σε διαμέρισμα έμπαιναν και έβγαιναν ανεξέλεγκτα άνθρωποι παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία είναι σε ισχύ καραντίνα λόγω της κρίσης με τον κορωνοϊό.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση είδαν έξι ανθρώπους - τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες - να συμμετέχουν σε σεξουαλικό όργιο!

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα το οποίο είχε τρία υπνοδωμάτια σημαντικές ποσότητες αλκοόλ αλλά και αρκετά αποτσίγαρα.

Η εκτίμηση στην οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί μετά την επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το περασμένο Σάββατο είναι ότι το διαμέρισμα λειτουργούσε ως άτυπος οίκος ανοχής καθώς όπως διαπίστωσαν μόνο η μια γυναίκα ήταν καταχωρημένη ως ένοικός του.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφίες για τους έξι συμμετέχονες στο όργιο με την μία να κατηγορείται για παραβίαση των διατάξεων για ηχορύπανση και τους άλλους πέντε για παραβίαση της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.