search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:02
MENU CLOSE

Στον Δήμο Μύκης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

29.03.2020 11:32
Στον Δήμο Μύκης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς - Media

 

Την ανάγκη ο κάθε πολίτης να επιδείξει το μεγαλύτερο ποσοστό ατομικής ευθύνης μπροστά στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και η κοινωνία μας, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την άφιξή του στην έδρα του Δήμου Μύκης, Σμύνθη.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι θα πρέπει να μείνουμε ως κοινωνία και ως άνθρωποι σταθεροί στο σύνθημα “μένουμε σπίτι” και να κάνουμε το σύνθημα αυτό τρόπο ζωής. “Το κράτος θα κάνει ό,τι πρέπει αλλά είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε δύσκολα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Πρέπει όμως να κερδίσουμε το στοίχημα. Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες των ανθρώπων μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ακόμη την άριστη συνεργασία που είχε από την πρώτη στιγμή με τον δήμαρχο Μύκης, με τον οποίο είχε και έχει καθημερινά ανοιχτή επικοινωνία.

Ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση που από την πρώτη στιγμή είχε δίπλα του, όπως τόνισε, τον κ. Χαρδαλιά και την Πολιτική Προστασία, γεγονός που τον έκανε να νιώσει ασφάλεια ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στον δήμο του. Παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στην αρχή, δεν γνώριζαν πώς να κινηθούν, ωστόσο όλα διευθετήθηκαν πολύ γρήγορα, όπως είπε, χάρη στην καλή συνεργασία και οργάνωση των υπηρεσιών του κράτους, του Δήμου και της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Χρήστος Μέτιος ανέφερε ότι ο μέχρι στιγμής συντονισμός των υπηρεσιών και των εμπλεκόμενων φορέων έχει αποδώσει, είναι ικανοποιητικός και φέρνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη διαχείριση της κατάστασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:02