27/11/2020 19:52:47

Κορωνοϊός: Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη; - Καταγγελίες για παραποίηση εικόνας από την παραλιακή (Audio | Video)

Κορωνοϊός: Τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη; - Καταγγελίες για παραποίηση εικόνας από την παραλιακή (Audio | Video) - Media

 

Λίγες ώρες μετά τον... αποκλεισμό της νέας παραλιακής της Θεσσαλονίκης, μετά από «έκρηξη» του δημάρχου της πόλης για απείθαρχους πολίτες που κάνουν μαζικά βόλτα εκεί, καταγγελίες πολιτών αναφέρουν ότι οι εικόνες που μεταδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και έδειχναν συνωστισμό ήταν... παραποιημένα.

Σύμφωνα με το tvxs.gr, κάτοικος της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκάλυψε ότι στην τηλεόραση προβλήθηκαν πλάνα από τις 17 Μαρτίου, όταν ήταν η τελευταία φορά που ο ίδιος κατέβηκε στο κέντρο και βρέθηκε στην παραλία και τον κατέγραψαν. Ο ίδιος το αντιλήφθηκε όταν η κόρη του από την Αμερική του τηλεφώνησε για να τον επιπλήξει, παρασυρμένη από τα αντίστοιχα ρεπορτάζ, στα οποία εμφανιζόταν να περπατά.

Εκτός από τη μαρτυρία του ανθρώπου από τη Νεάπολη, υπήρξε άλλος πολίτης της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατέγραψε με την κάμερα του ποδηλάτου πραγματικά την κίνηση το απόγευμα της Δευτέρας με ακρίβεια λεπτών και ανάρτησε το video. Όπως φαίνεται η κίνηση είναι φυσιολογική, ο κόσμος ελάχιστος και οι αποστάσεις ασφαλείας τηρούνται κανονικά από τους πολίτες, που βρίσκονται σε ανοιχτό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.