search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:28
MENU CLOSE

Ουαλία: Tα αγριοκάτσικα έκαναν κατάληψη της πόλης ενώ οι κάτοικοι είναι σε καραντίνα (Photos)

01.04.2020 05:26
Ουαλία:  Tα αγριοκάτσικα  έκαναν κατάληψη της πόλης ενώ οι κάτοικοι είναι σε καραντίνα (Photos) - Media

 

Την ώρα που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους κατά την διάρκεια της υπό εξέλιξη νέας πανδημίας του κορωνοϊού, τα ζώα φαίνεται πως παίρνουν την θέση των κατοίκων σε μια πόλη στην βόρεια Ουαλία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το iefimerida ένα ολόκληρο κοπάδι αγριοκάτσικων αποφάσισαν να εισβάλουν στην πόλη Λαντούντνο κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, και άρχισαν να κυκλοφορούν ανενόχλητα στους δρόμους της παραλιακής πόλης και να τρώνε το γρασίδι από τους κήπους των σπιτιών

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των αγριοκάτσικων που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τα ζώα να περιφέρονται παντού, από τους χώρους στάθμευσης μέχρι τα πεζοδρόμια, χωρίς να ενοχλούνται από τους ανθρώπους που μένουν στα σπίτια τους λόγω κορωνοϊού.

«Οι κατσίκες ζουν στον λόφο πάνω από την πόλη» δήλωσε ο Καρλ Τριγκς, κάτοικος της Λαντούντνο στο CNN. «Μένουν εκεί ψηλά και πολύ σπάνια κυκλοφορούν στον δρόμο». Ένας άλλος κάτοικος, ο Μαρκ Ρίτσαρντς, δήλωσε πως ενώ οι κατσίκες συχνά κατευθύνονται προς το Great Orme , ένα μεγάλο ασβεστολιθικό ακρωτήριο στην περιοχή, σπάνια έρχονται κοντά στην πόλη, πόσο μάλλον στους δρόμους της. «Αυξάνουν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη τους, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι γύρω τους»δήλωσε στο CNN, αστειευόμενος πως δεν χρειάζεται πλέον να κουρέψει τα χόρτα από τον φράχτης του σπιτιού του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27