search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:32
MENU CLOSE

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης προσφεύγει στο ΕΣΡ – Απαντά για τα πλάνα από τη Θεσσαλονίκη που «έπαιξαν» στο OPEN (Photo)

02.04.2020 10:47
Ο Δημήτρης Μιχαλέλης προσφεύγει στο ΕΣΡ – Απαντά για τα πλάνα από τη Θεσσαλονίκη που «έπαιξαν» στο OPEN (Photo) - Media

 

Τη δική του απάντηση δίνει ο Δηµήτρης Μιχαλέλης,  για τις εικόνες συνωστισμού που προβλήθηκαν από τη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη, στην εκπομπή «Open Eλλάδα», και την αμφισβήτηση πολλών για το αν είναι πραγματικές. 

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενηµέρωσης του OPEN, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφονται και ακούγονται, ενώ διευκρίνισε ότι έχει σταλεί φάκελος με όλο το υλικό στο ΕΣΡ. 

«Προφανώς κάποιοι την Ενημέρωση την αντιλαμβάνονται είτε ως αστείο, είτε ως σενάριο συνωμοσίας, ή ακόμη κι ως πεδίο πολίτικης αντιπαράθεσης. Επειδή όμως εμείς στις Ειδήσεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανόμαστε με κάποιον από αυτούς τους τρόπους… κι επειδή η ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες -ιδίως αυτό το διάστημα- πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν από λίγη ώρα εστάλη στο ΕΣΡ επιστολή. Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της περασμένης Δευτέρας στη νέα παράλια της Θεσσαλονίκης. Διότι το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο να κρίνει», έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30