search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:46
MENU CLOSE

Νοσοκομειακοί γιατροί: Έδωσαν στο «Σωτηρία» μάσκες για… ρύπανση – «Ή φυλακή ή σπίτι του με τις κλωτσιές ο υπεύθυνος»

02.04.2020 11:29
«Σωτηρία»: Καταγγέλλουν εμβόλια-ρουσφέτια σε γνωστό καναλάρχη και δημοσιογράφους του - Media

 

Απίστευτες καταστάσεις καταγγέλλουν οι γιατροί που κάθε μέρα δίνουν τη δική τους μάχη στα δημόσια νοσοκομεία κόντρα στην θανατηφόρα επιδημία, χωρίς τα απαιτούμενα μέσα. 

Μάλσιτα όπως φαίνεται, σε κάποιες περιπτώσεις πέφτουν θύματα και… “μαιμού” ιατρικών υλικών ρισκάροντας ακόμα και την υγεία τους, παρά τις περί του αντιθέτου καθημερινές υποσχέσεις των αρμόδιων εκπροσώπων του υπουργείο Υγείας και κυβερνητικών παραγόντων. 

Ο νευροχειρούργος και μέλος της Ε.Γ. της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, καταγγέλει τα ακόλουθα τραγελαφικά με ανάρτησή του στο facebook

«Κρατηθείτε
Στους γιατρούς της πτέρυγας COVID19 του Νοσοκομείου “Σωτηρία” (μια πτέρυγα που έχει ως τώρα διαχειριστεί συνολικά 44 χρήζοντα νοσηλείας επιβεβαιωμένα κρούσματα και που σήμερα νοσηλεύει 25 ασθενείς COVID19 εκ των οποίων 25 ασθενών οι 4 είναι γιατροί) άρχισαν από διημέρου να διανέμονται από την διοίκηση (μία μία με το σταγονόμετρο όπως συνήθως …) μάσκες ως δήθεν “υψηλής αναπνευστικής προστασίας τύπου ffp2”. Οι γιατροί όμως μόλις τις φόρεσαν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως εξακολουθούσαν να μπορούν να μυρίσουν το … Μπεταντίν. Άρχισαν λοιπόν να ερευνούν το θέμα (με δυσκολία γιατί αρχικά οι αρμόδιοι ΕΚΡΥΒΑΝ τα κουτιά) και τελικά διαπίστωσαν το εξής εκπληκτικό :
– το μεν κουτί έχει απ’ έξω κωδικό που παραπέμπει σε μάσκες τύπου Μ95 – ffp2
– όμως η κάθε μάσκα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ έχει ΑΛΛΟΝ ΚΩΔΙΚΟ που παραπέμπει σε κοινές ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΕΣ μάσκες εμπορίου που διαφημίζονται προς το γενικό καταναλωτικό κοινό ως … “κατάλληλες για την ατμοσφαιρική ρύπανση” (δηλαδή για το … νέφος καυσαερίων του Πεκίνου).
Οι γιατροί λοιπόν παρεμβαίνουν σήμερα εγγράφως, αρμοδίως, επισήμως και δημοσίως.
Εγώ προσθέτω μόνο μια παράγραφο σε αυτά που λένε (γιατί τα λένε όλα οι συνάδελφοι).
– Αν η λαθροχειρία ήταν σε γνώση κάποιου αρμόδιου, αυτός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ
– Αν η λαθροχειρία δεν ήταν σε γνώση του αρμόδιου αυτός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ως ανίκανος γιατί ΔΕΝ ζήτησε από τους ίδιους τους γιατρούς που νοσηλεύουν περιστατικά COVID19 να ελέγξουν το υλικό πριν το διανείμει αλλά βασίστηκε στις αρλούμπες του Χαρδαλιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:43