search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Η καραντίνα του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου – Μόνο καλό, ο χρόνος με την οικογένεια»

04.04.2020 13:02
Η καραντίνα του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου – Μόνο καλό, ο χρόνος με την οικογένεια» - Media

 

«Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

Σε μία διαφορετική συνέντευξη στην εφημερίδα Τα Νέα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει την καθημερινότητά του εν μέσω πανδημίας.

«Σε προσωπικό επίπεδο, το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια. Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας. Είχαμε καιρό να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία από σύσκεψη του ίδιου με τον Σωτήρη Τσιόδρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:41