search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Σε αυστηρή καραντίνα το Ντουμπάι

05.04.2020 06:45
Θρίλερ στο Ντουμπάι: Όμηρος η πριγκίπισσα φωνάζει «δεν θα ξαναδώ τον ήλιο» (Videos) - Media

 

Το Ντουμπάι ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβάλλει πλήρη περιορισμό για δύο εβδομάδες με τα μέτρα να ισχύουν από απόψε προκειμένου να γίνουν απολυμάνσεις στο εμιράτο και να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM, επικαλούμενο την Ανώτατη Επιτροπή Κρίσης και Διαχείρισης Καταστροφών.

Το Ντουμπάι προειδοποίησε ότι η κυκλοφορία και οι μετακινήσεις θα περιοριστούν σημαντικά και θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον των παραβατών, μετέδωσε το WAM, προσθέτοντας ότι τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία καθώς και οι υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων και φαρμάκων θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Η πλούσια σε πετρέλαιο ομοσπονδία έχει αναφέρει μια ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού με αρκετές εκατοντάδες ανθρώπων να έχουν διαγνωστεί με τον ιό από την 1η Απριλίου και έναν συνολικό αριθμό 1.505 κρουσμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:47