06/06/2020 05:18:34

Η διοίκηση της Λίβερπουλ παίρνει πίσω την ντροπιαστική απόφαση για τους εργαζομένους της

Η διοίκηση της Λίβερπουλ παίρνει πίσω την ντροπιαστική απόφαση για τους εργαζομένους της - Media

 

Μέσω της ανοιχτής επιστολής του CEO, Peter Moore, προς τον κόσμο, η Liverpool ανακοίνωσε πως αποσύρει την εισαγωγή ορισμένης μερίδας εργαζομένων της στο σύστημα προστασίας θέσεων εργασίας του κράτους.

Η Liverpool ανακαλεί την απόφαση της να εισαγάγει περισσότερους από 200 εργαζομένους της σε καθεστώς υποχρεωτικής άδειας, κάτι για το οποίο ήταν δικαιούχος εταιρία.

Πιο συγκεκριμένα, το κράτος θα πλήρωνε το 80% (έως ανώτατο όριο 2.500 λιρών/εργαζόμενο) των μισθών των συγκεκριμένων μισθωτών, όπως προβέπει το σύστημα προστασίας θέσεων εργασίας, με τον σύλλογο να εξασφαλίζει ότι οι δικαιούχοι θα πληρωθούν και το υπόλοιπο 20% από τα δικά του ταμεία.

Η απόφαση αυτή, αν και νόμιμη, έφερε κύμα αντιδράσεων στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, που θεώρησαν ανήθικη την επιλογή του συλλόγου να χρησιμοποιήσει αυτές τις δύσκολες στιγμές χρήματα που οπωσδήποτε δεν έχει ανάγκη, δεδομένου του μικρού κόστους του συγκεκριμένου εγχειρήματος και της γενικότερης ανάγκης στην αγορά, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρίες.

Με γράμμα του CEO, Peter Moore, προς τους φιλάθλους, η Liverpool ανακοίνωσε πριν λίγο ότι αποσύρεται από το πρόγραμμα του κράτους, αντιλαμβανόμενη το λάθος της, και θα αναζητήσει εναλλακτικές για την πληρωμή των εν λόγω εργαζομένων.

Πηγή: liverpoolfans.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.