search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:57
MENU CLOSE

Θετικός στον ιό ο δημοσιογράφος του Star, Γιάννης Ευσταθίου -Τι λέει για την περιπέτειά του

09.04.2020 20:24
Θετικός στον ιό ο δημοσιογράφος του Star, Γιάννης Ευσταθίου -Τι λέει για την περιπέτειά του - Media

 

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου που μίλησε για την εμπειρία της νόσου Covid-19.

Ο Γιάννης Ευσταθίου, πολλά χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ σε σειρά τηλεοπτικούς σταθμούς, εργάζεται το τελευταίο διάστημα για το Star. Ο δημοσιογράφος μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία του αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και όλα όσα θέλει να κάνει όταν τελειώσει όλη αυτή τη ταλαιπωρία.

Όπως είπε αρχικά ο δημοσιογράφος, τόσο στον χώρο εργασίας, όσο όμως και ο ίδιος προσωπικά τηρούσε τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και αποστασιοποίησης. «Ήμουν και απόλυτα συνειδητοποιημένος, ότι όσο κυκλοφορείς εκτός σπιτιού, εκτίθεσαι στον κίνδυνο. Ήμουν πολύ προσεκτικός, ειδικά όταν ερχόμουν σε επαφή με άλλους, αλλά όχι σε σημείο απόλυτης σχολαστικότητας, ειδικά όταν ήμουν μόνος» αναφέρει.

Ο Γιάννης Ευσταθίου άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία στα τέλη Μαρτίου. «Το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαρτίου, αφού είχα επιστρέψει από τη δουλειά, ένιωθα να ζεσταίνομαι. Έβαλα θερμόμετρο και είχα 37,9. Ο πυρετός συνεχίστηκε μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής φτάνοντας μέχρι και 38,3», σχολίασε. Έπειτα από προτροπή του γιατρού του, πήγε να κάνει το σχετικό τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο και αποδείχτηκε θετικό.

Σε κάθε περίπτωση ο δημοσιογράφος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, πέραν του πυρετού και ίσως μυικών πόνων ανά διαστήματα. «Νομίζω ότι η καραντίνα τελικά μου προσφέρει μια ξεκούραση και μια ηρεμία που χρειαζόμουν…» σημείωσε ο κ. Ευσταθίου που παρατηρεί: «Ίσως να είχα ξεπεράσει το προσωπικό μου μέτρο, τα όριά μου και ο κορωνοϊός ήταν το καμπανάκι για να συνέλθω».

Τι θα κάνει ο δημοσιογράφος όταν τελειώσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού

«Αν ξεμπερδέψω προσωπικά με τον κορωνοϊό και θεωρητικά αποκτήσω αντισώματα, θέλω να δώσω ένα μεγάλο, δυνατό φιλί, στη σύζυγό μου! Ισως χωρίς αυτή, να μη μπορούσα να φανώ τόσο ήρεμος, ψύχραιμος κι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω την κορωνοπαράνοια!» λέει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Star.

Όσο για το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν αρθούν οι περιορισμοί; «Οταν με το καλό, ξεμπλέξουμε συνολικά με την παράνοια του κορωνοϊού, θέλω να πάω να δω τη θάλασσα!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:57