search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:00
MENU CLOSE

Θρίλερ στο Θριάσιο: Ασθενής που πέθανε στην παθολογική διαγνώστηκε με κορωνοϊό

11.04.2020 12:30
Κορωνοϊός: Κατέληξε 58χρονος στο Θριάσιο – Στους 390 οι νεκροί - Media

 

Συναγερμός στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά το θάνατο ασθενούς στην Παθολογική που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, πρόκειται για έναν 84χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής μέσα σε τετράκλινο δωμάτιο, στο οποίο υπήρχαν ακόμη τρεις ασθενείς, στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου. 

Ακολούθησε εργαστηριακός έλεγχος και, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, διαπιστώθηκε ότι ο ασθενής ήταν θετικός στο κορωνοϊό.

«Νοσηλευόταν από τις 31 Μαρτίου χωρίς να αντιμετωπίζεται ως περιστατικό κορονοϊού. Εκτέθηκαν ασθενείς και όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής. Φαίνεται ότι οι συγγενείς του ήταν σε καραντίνα και δεν τον επισκέπτονταν στο Νοσοκομείο. Γίνεται ανίχνευση και εργαστηριακός έλεγχος σε προσωπικό και ασθενείς», σημείωσε και επισήμανε πως πρέπει να γίνεται σε όλους τους ασθενείς που εισάγονται  στα νοσοκομεία να γίνεται εργαστηριακός έλεγχος για κορωνοϊό. «Πολλές φορές ξεγελάνε με τα συμπτώματα. Γι΄ αυτό πρέπει να υπάρχει σε επάρκεια υγειονομικό υλικό σε όλα τα τμήματα και τις κλινικές των νοσοκομείων», επισήμανε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53