search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:12
MENU CLOSE

Βαρουφάκης για Αίγινα: «Μου έριξαν λάσπη επειδή μίλησα για 5ο μνημόνιο»

12.04.2020 10:25
Βαρουφάκης: Ο Μητσοτάκης είναι αναγκασμένος να κάνει πρόωρες εκλογές, πριν πει το ναι σε όλα που ετοιμάζει - Media

 

“Σε δημοκρατική εγρήγορση» καλεί «όλους τους δημοκράτες που βλέπουν το τσουνάμι του 5ου Μνημονίου να έρχεται» καλεί με σημερινή του δήλωση ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 προβλέπει «χαλεπές μέρες για τον Λαό, για την Δημοκρατία, για την Ευρώπη ολόκληρη»

Αφετηρία για το προσκλητήριο του επικεφαλής του ΜέρΑ 25 είναι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που οδήγησαν στην απόφαση του Eurogroup της 9ης Απριλίου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο λιμάνι της Αίγινας καθώς λιμενικοί του ζήτησαν έγγραφο μετακίνησης.

«Κι όταν συνειδητοποίησαν», τονίζει ο κ. Βαρουφάκης, «ότι η δική τους Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εξαιρεί (ως οφείλει η μη κατάλυση του Κοινοβουλευτισμού) τους βουλευτές από την απαγόρευση μετακίνησης, πέρασαν σε νέα μορφή λάσπης επιστρατεύοντας ψεύδη περί μη συμμόρφωσης με ελέγχους λιμενικών κ.ά.).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00