05/07/2020 12:58:10

Γιάννενα: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον παραλίμνιο πεζόδρομο

Γιάννενα: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον παραλίμνιο πεζόδρομο - Media

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον παραλίμνιο πεζόδρομο και σε άλλες διαδρομές στην πόλη των Ιωαννίνων επέβαλαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το typos-i.gr, με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου κλείνουν το παραλίμνιο, οι παράδρομοι της περιφερειακής και το μονοπάτι στο δάσος του Φρόντζου. Της απόφασης προηγήθηκε επιστολή στις 11 Απριλίου από τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

Συγκεκριμένα:

Απαγορεύεται από 12 μέχρι 27 Απριλίου η κυκλοφορία των πολιτών στις παρακάτω οδούς: 

α) Παραλίμνιος περιοχή από πλατεία Μαβίλη μέχρι και το τέλος του ποδηλατοδρόμου (περιοχή Κατσικάς) 

β) Παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (από τη διασταύρωση της οδού Σταύρου Νιάρχου έως το τούνελ αεροδρομίου- Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου) 

γ) Περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου)

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύσει από την 12-04-2020 έως και την 27-04-2020 και ώρα 08:00. Συγκεκριμένα, η απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών θα ισχύει για τις καθημερινές (Δευτέρα ως και Παρασκευή) από 14:00 έως την 08:00 της επομένης και καθ ́όλο το 24ωρο για τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας, τη διαπίστωση των παραβάσεων και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων είναι η Ελληνική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή ευθύνης τους.

Πηγή: typos-i.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.