search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Πλήγμα λόγω κορωνοϊού στην τηλεόραση με απώλειες εσόδων 50 εκατ. ευρώ

16.04.2020 07:57
Η ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ και τα αίτια της ήττας - Media

 

Σε πολύ χαμηλότερα έσοδα θα κινηθεί η αγορά της τηλεόρασης. Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αποτίμηση της ζημίας εξαιτίας της απόσυρσης των διαφημίσεων στην τηλεόραση εκτιμάται στα 180 εκατ. ευρώ. Οι απώλειες θα κυμανθούν στα 50 εκατ. ευρώ, με δεδομένο πως τα έσοδα από τη διαφημιστική αγορά το προηγούμενο έτος (2019) είχαν κυμανθεί στα 230 εκατ. ευρώ.

Η πτώση αυτή εκτιμάται συμπεριλαμβάνοντας την «ένεση» των 11 εκατ. ευρώ της κυβέρνησης, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα κατευθυνθεί προς τον κλάδο της τηλεόρασης, και των υπόλοιπων διαφημιστικών εκστρατειών που βρίσκονται στον αέρα. Υπάρχει η μετάδοση της διαφήμισης της ΔΕΗ στους τηλεοπτικούς δέκτες και εκείνη των ιδιωτικών ΙΕΚ, που «καίγονται» για να συγκεντρώσουν πελάτες και θα εισπράξουν τα περίφημα vouchers τηλεκατάρτισης. Οι επιστήμονες θα λάβουν 600 ευρώ και τα ΙΕΚ ένα ποσό που θα φτάνει τα 400 ευρώ ανά χρήστη.

Πηγή typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:43