search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:46
MENU CLOSE

Καθυστέρηση στη χρηματοδότηση του έντυπου Τύπου

20.04.2020 08:39
Είστε βραδινός τύπος; Πόσο κινδυνεύετε από διαβήτη - Media

 

Νέα καθυστέρηση στο πρόγραμμα ενίσχυσης του έντυπου Τύπου σε όλη τη χώρα διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Η δέσμευση πως θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου δεν τηρήθηκε από την κυβέρνηση, αν και ο Στέλιος Πέτσας είχε εξαγγείλει την εφαρμογή του μέτρου. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η σημερινή κυβέρνηση προχώρησε σε τροποποίηση των σχετικών αποφάσεων που έλαβε η προηγούμενη για την ενίσχυση του πανελλαδικού Τύπου και των περιφερειακών εκδόσεων.

Όπως αναφέρουν οι typologies.gr, παρά το γεγονός ότι η απόφαση για τις εφημερίδες που διανέμονται σε όλη την Ελλάδα είχε ρήτρες προστασίας για τα φύλλα που μεταφέρουν προσβλητικές και ρατσιστικές αναφορές, η κυβέρνηση τα ενέταξε στη χρηματοδότηση προκαλώντας αντιδράσεις και στο εσωτερικό της.

Οι σχετικές αποφάσεις ακυρώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον συμπληρώνονται τέσσερις μήνες χωρίς να έχει ληφθεί καμία απόφαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:46