search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:12
MENU CLOSE

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας – Πού αναμένονται χιονοπτώσεις (Χάρτης)

21.04.2020 05:23
Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας - Πού αναμένονται χιονοπτώσεις (Χάρτης) - Media

 

Βροχές στα ανατολικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στα δυτικά όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Ενίσχυση των ανέμων και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη του Πάσχα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια, ενώ από τις απογευματινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν βόρεια ορεινά και το βράδυ και κεντρικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 16, στην Ήπειρο από 10 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 12 έως 26, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 12 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 20, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, αλλά στα βόρεια πελάγη, στις Βόρειες Κυκλάδες και στα ανατολικά παράκτια τμήματα θα παρουσιάσουν ενίσχυση στα 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση στο Νότιο Ευβοϊκό στα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:11