search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:51
MENU CLOSE

Ιταλία: Τα κορίτσια που έπαιξαν τένις από απέναντι ταράτσες έγιναν παγκόσμιο viral (Video/Photos)

22.04.2020 10:08
Ιταλία: Τα κορίτσια που έπαιξαν τένις από απέναντι ταράτσες έγιναν παγκόσμιο viral (Video/Photos) - Media

 

Το βίντεο που τις δείχνει να παίζουν τένις από απέναντι ταράτσες κάνει θραύση, με την 13χρονη Βιτόρια Ολιβέρι και την 11χρονη Κάρολα Πεσίνε να αποκαλύπτουν πως εξασκούν ερασιτεχνικά το άθλημα και πως θέλησαν με την πράξη τους να μοιράσουν χαμόγελα.

Οπως αναφέρει το News247 oι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ συνομίλησαν μέσω Instagram και το βίντεο με την κουβέντα των δύο φαινομένων του τένις έχει μέχρι στιγμής λίγο πάνω από 80.000 views, ωστόσο όσο και αν ακούγεται απίστευτο, στην εποχή του κορωνοϊού, ένα άλλο δίδυμο είναι αυτό που έχει κλέψει την παράσταση και έχει μαγέψει τον πλανήτη.

Ο λόγος για δύο νεαρές Ιταλίδες κοπέλες που αποφάσισαν πριν λίγες ημέρες να ανέβουν σε ταράτσες απέναντι πολυκατοικιών και να ανταλλάξουν αρκετές μπαλιές τένις, με την ΑΤP να δημοσιεύει μάλιστα το συγκεκριμένο video (retweet έγινε και από τον Στέφανο Τσιτσιπά μέσω του λογαριασμού του στο Twitter) και να το έχουν δει πάνω από 10.000.000 άνθρωποι!

 

Κάπως έτσι το ενδιαφέρον για τα δύο κορίτσια με τη φοβερή έμπνευση γιγαντώθηκε και η ταυτότητά τους δεν έμεινε κρυφή. Οι ίδιες θέλησαν να κάνουν την αποκάλυψη, φανερώνοντας ταυτόχρονα τα κίνητρα που τους ώθησαν να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50