search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε στον δρόμο με τα ναρκωτικά στην τσάντα! (photo)

23.04.2020 06:36
Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε στον δρόμο με τα ναρκωτικά στην τσάντα! (photo) - Media

 

Ο άνδρας συνελήφθη χθες ενώ περπατούσε στον δρόμο και μετά από έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του περισσότερα από 1 κιλό κάνναβης και σχεδόν 32 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το flashNews στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ανωτέρω αλλοδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 1 κιλό και 41 γραμμάρια κάνναβη, μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 31,5 γραμμάρια κοκαΐνη σε μορφή βράχου και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54