search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:30
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια»

26.04.2020 08:56
Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν θέλω το τραγούδι μου στου Κούλη τα λημέρια» - Media

 

Τη δυσαρέσκειά του για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο της χθεσινής εν κινήσει συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη εξέφρασε, μέσω Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης. 

«Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα. Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση. Το λιγωτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα Κουλης και Μπακογιαννεικο. Ειναι να πληρωσουν με το Επιδομα και οσους εχουν αφησει Απ οξω. Δημιουργους,Μουσικους,Συγγραφεις,Εικαστικους. Δεν θα δεχτω σχολια που προσβαλλουν την Αλκηστη.
Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις Πραξεις του. ΚΟΥΛΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ *το βιντεο ΜΑΞΙΜΟΥ εξηφανισθη. Η αναμνησις κατεγραφη εν τουτοις. Στη φωτογραφια οι δυο δημιουργοι ερημην των οποιων
Συνεβη η Δημοσια αυτη #εκτελεση. Σε προσφατη φωτογραφια διεκδικησης πνευματικων δικαιωματων ΕΔΕΜ. Εξω απο το ΥΠΠΟ», έγραψε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21