search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος ο Ηλίας Γρηγόρης μετά την ανάρτησή του για τον πρωθυπουργό

26.04.2020 11:43
Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος ο Ηλίας Γρηγόρης μετά την ανάρτησή του για τον πρωθυπουργό - Media

 

Την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ζήτησε ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι «παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε», όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, σε ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κατά του πρωθυπουργού με μη κόσμιες εκφράσεις για την εμφάνισή του στη συναυλία της Α. Πρωτοψάλτη. 

“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό”, δήλωσε στον ιστότοπο thebest.gr. 

Η ανακοίνωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση με την οποία αποδοκιμάζει «το ύφος» και τους «αδόκιμους χαρακτηρισμούς» που χρησιμοποίησε εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε: Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών. Έχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας. Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται, νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει τη διαγραφή του από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45