search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Η Ναόμι Κάμπελ θυμάται την εμβληματική «τούμπα» το 1993 (Video)

27.04.2020 13:05
Η Ναόμι Κάμπελ θυμάται την εμβληματική «τούμπα» το 1993 (Video) - Media

 

Όταν κοιτά κανείς την επιβλητική Ναόμι Κάμπελ να περπατά στην πασαρέλα, δε θα μπορούσε ποτέ να τη φανταστεί να παραπατά και να πέφτει.

Κι όμως, το 1993, η 23χρονη τότε Ναόμι Κάμπελ κατά τη διάρκεια της πασαρέλας της Vivienne Westwood για την Fall/Winter collection, δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της ενώ περπατούσε στα πανύψηλα ψηλοτάκουνα, με αποτέλεσμα να πέσει και η στιγμή αυτή να μείνει στην ιστορία.

Ακομπλεξάριστη (λογικό θα πει κανείς, μετά από 30 και βάλε χρόνια πορείας στη μόδα) η ίδια δημοσίευσε τη στιγμή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα μια σοφή φράση του αξέχαστου Νέλσον Μαντέλα «Μη με κρίνετε από τις επιτυχίες μου. Να με κρίνετε από το πόσες φορές έπεσα και σηκώθηκα ξανά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Do not judge me by my successes, judge me by how many times I fell down and got back up again.” — Nelson Mandela @viviennewestwood #1993 #fbf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32