search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24
MENU CLOSE

H «Air Asia» αποκαλύπτει τις νέες στολές των αεροσυνοδών λόγω κορωνοϊού (Photos)

27.04.2020 17:13
H «Air Asia» αποκαλύπτει τις νέες στολές των αεροσυνοδών λόγω κορωνοϊού (Photos) - Media

 

Στα μέσα Μαρτίου η Air Asia καθήλωσε όλα της τα αεροπλάνα λόγω κορωνοϊού. Τώρα που σιγά σιγά τα μέτρα γίνονται πιο ελαστικά, η εταιρία ετοιμάζεται για νέες πτήσεις. Έχει προνοήσει όμως στη μετά κορωνοϊό εποχή να ντύσει τα πληρώματα της κατάλληλα για να μην διακινδυνεύουν τόσο οι επιβάτες όσο και οι εργαζόμενοι μέσα στο αεροπλάνο. 


Για παράδειγμα οι αεροσυνοδοί πρόκειται να φοράνε ειδικές πορτοκαλί στολές που θα καλύπτουν κάθε σημείο του κορμιού τους, θα φοράνε γάντια και στο πρόσωπο θα φοράνε μάσκες ή διάφανα πλέξιγκλας. Κάθε επιβάτης που θα μπαίνει στο αεροπλάνο θα θερμομετράται και μόνο εάν δεν έχει συμπτώματα θα επιβιβάζεται. 


Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν ξανά στη Μαλαισία, και στη συνέχεια στην Ταϊλάνδη την 1η Μαΐου, την Ινδία στις 4 Μαΐου, την Ινδονησία στις 7 Μαΐου και τις Φιλιππίνες στις 16 Μαΐου.

Δεν έχει ακόμη ανακοινώθει πότε θα ξαναρχίσουν πτήσεις μεγάλων αποστάσεων προς προορισμούς όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24