search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Μεγάλες στιγμές για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε ποια δημοφιλή αμερικανική σειρά έπαιξε! (Photos)

28.04.2020 09:28
Μεγάλες στιγμές για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε ποια δημοφιλή αμερικανική σειρά έπαιξε! (Photos) - Media

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με τη συμμετοχή της στη σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πήρε τη γενναία απόφαση να αφήσει τα πάντα και να πάει να αδιεκδικήσει το όνειρό της στην Αμερική. Ένα τολμηρό βήμα που όπως όλα δείχνουν της βγήκε σε καλό!

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς “Homeland”σε μια μικρή, αλλά σημαντική σκηνή, όπου αντάλλαξαν τσάντες με την πρωταγωνίστρια, την ώρα που φρέσκαραν το μακιγιάζ τους στο μπάνιο.

Τις σχετικές φωτογραφίες κοινοποίησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας:

«Το τέλος του “Homeland” με άφησε άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μέρα του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08