search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Κυρανάκης: «Νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει πρόωρες εκλογές αν…»

28.04.2020 10:02
img_52221499183715.jpg

 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα από το αναμενόμενο λαϊκή εντολή για συνέχιση της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Κώστα Κυρανάκη.

Οπως αναφέρει το Εθνος, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σε τηλεοπτικό πάνελ, για το αν πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο δεν το απέκλεισε.

«Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

Ο κ. Κυρανάκης, πρόσθεσε πως: «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει». 

Σημειώνεται ότι ανάλογες εισηγήσεις δέχεται και απο άλλα στελέχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ και δημοσιογραφικές φωνές, φιλικές προς τη ΝΔ, οπως ο Πρετεντέρης και ο Καμπουράκης εκφράζουν την άποψη ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές. Προς το παρόν πάντως το Μαξιμου αρνείται κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:31