search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:19
MENU CLOSE

Νέα κίνηση του πρίγκιπα Χάρι «ανάβει φωτιές» στο Μπάκιγχαμ (Photo | Video)

28.04.2020 16:50
Νέα κίνηση του πρίγκιπα Χάρι «ανάβει φωτιές» στο Μπάκιγχαμ (Photo | Video) - Media
 
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη νέα κίνηση του πρίγκιπα Χάρι που σε συνεργασία με το Netflix παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα “Τόμας και Φίλοι: Η βασιλική μηχανή” για το 75ο επετειακό επεισόδιο, εκεί όπου εμφανίζονται η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος ως ήρωες κινουμένων σχεδίων.
Αυτό που προκαλεί απορία είναι αν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας ρωτήθηκαν ώστε να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους στο επετειακό αυτό επεισόδιο ή αν γνώριζαν οτιδήποτε για το συγκεκριμένο επεισόδιο το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε προτού ο ίδιος και η Μέγκαν παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και εγκατασταθούν στη Βόρεια Αμερική.
 
Μάλιστα, στο 22λεπτο ειδικό επεισόδιο υπάρχει και το βασιλικό τρένο που ονομάζεται Δούκισσα του Λάφμπορο, με έμμεση αναφορά στη Μέγκαν Μαρκλ
 
Τα έσοδα από την επετειακή έκδοση θα δοθούν σε σκοπούς σχετικά με το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα υπό το πρότζεκτ που έχει αναλάβει ο Χάρι.
 

Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο του Λάφμπορο τον Σεπτέμβριο του 2018 όπου έπαιζε βόλεϊ με τους φοιτητές. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η μαγνητοσκόπηση του επεισοδίου έγινε πριν αυτός και η Μέγκαν ανακοινώσουν τη μετεγκατάστασή τους στην Αμερική, στις 8 Ιανουαρίου. Η Μέγκαν, αναζητώντας οικονομική χρηματοδότηση ανέλαβε παρόμοια δουλειά στο Netflix.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:17