search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Iστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό

18.07.2012 12:10
Iστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό - Media

Η 18η Ιουλίου θ περάσει στην ιστορία του Παναθηναϊκού αφού σήμερα η ΠΑΕ άλλαξε χέρια μετά από 33 ολόκληρα χέρια που ανήκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. 

Η 18η Ιουλίου θ περάσει στην ιστορία του Παναθηναϊκού αφού σήμερα η ΠΑΕ άλλαξε χέρια μετά από 33 ολόκληρα χέρια που ανήκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. 

Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (54,7%) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε πλέον στην… οικογένεια των φίλων της ομάδας και στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Οι διαδικασίες επισφραγίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τους νομικούς συμβούλους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ημέρα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, τις τύχες του οποίου πλέον  αναλαμβάνουν οι οπαδοί του.
Το πρώτο μέλημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά τα διοικητικά προβλήματα της περσινής αγωνιστικής περιόδου που παραλίγο να οδηγήσουν στον γκρεμό την ομάδα αλλά και οι οπαδοί να λαμβάνουν τις αποφάσεις για την αγαπημένη τους ομάδα έχοντας «φως» σε όλα τα θέματα της ΠΑΕ, από τα οικονομικά μέχρι και τα άλλα ζητήματα που αφορούν την πορεία της προς την άνοδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:42